Internationaal

Buitenlandse debiteuren staan bekend om hun trage betalingsgedrag. Het communicatieprobleem is een kapstok waar de wanbetaling regelmatig aan op wordt gehangen. Wij verzorgen voor u de incasso van de vordering, in welk land dan ook.

Incasso

In Nederland kennen wij een juridisch goed werkend incassosysteem. In het buitenland gelden doorgaans fors afwijkende regels. Zo zijn er een aantal landen die geen incassokosten kennen of een zeer traag werkend rechtssysteem hebben. Wij hebben de kennis voorhanden en adviseren u over de haalbaarheid van de vordering.

Netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van in het buitenland ter plaatse werkende agenten. Zij zijn specifiek geselecteerd op basis van hun kennis van de 'couleur locale' en de mentaliteit van de debiteuren. Bovendien is het grote voordeel dat het taalprobleem geen rol van betekenis meer speelt. Wij zorgen ervoor dat u in het Nederlands gerapporteerd krijgt.

ONLINE DIENSTEN

Service Center live! Klanten kunnen online de stand van zaken van ingediende vorderingen opvragen, 24 uur perdag, 7 dagen in de week.

AANBIEDING!

SF Business Solutions heeft een educatieve Credit Management cd-rom klaarliggen tegen een zeer scherpe prijs!

Voor nadere informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u uiteraard bellen of een e-mail sturen.