Handelsinformatie

SF Business Solutions kan u van alle benodigde informatie over uw huidige dan wel toekomstige debiteur voorzien. U kunt daarbij denken aan een korte particuliere verhaalsinformatie tot aan een gedetailleerd rapport over een bedrijf.

Particuliere verhaalsinformatie

Een particuliere verhaalsinformatie is gericht op het vaststellen van de financiële positie van de bevraagde bij onmiddellijke uitwinning van eigendommen.

Handelsinformatie bedrijven

Bij een bedrijfsinformatie wordt er onderzoek gedaan naar de kredietwaardigheid van een bedrijf. Op uw verzoek wordt een uitgebreid rapport opgesteld waarin het bedrijf volledig wordt gescreend. Alle terzake doende gegevens zoals: het vestigingsadres, het aantal werknemers, de bedrijfsactiviteiten en de actuele financiële situatie worden ook genoemd. Ook kunt u een creditcheck doen met beperkte stamgegevens.
NB: Ook in het buitenland

Uw investering

In overleg met u wordt de mate waarin u behoefte heeft aan informatie vastgesteld. Aan de hand daarvan kunnen wij u een investeringsvoorstel doen. Uw uiteindelijke investering hangt af van de soort informatie die bij uw credit management filosofie past en uw totale behoefte. Indien u bereid bent het vooraf door u ingeschatte aantal informaties te reserveren, wordt uw jaarlijkse investering stukken aantrekkelijker.

Voor nadere informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u uiteraard bellen of een e-mail sturen.